VOKA

Zologie

Productvoorstelling via geanimeerde video's en interactieve websites.

Ontdek de verhalen van jonge starters & ondernemers

Wie?

Matthijs en Pieter Rubberecht, twee ondernemingsgezinde broers.

Wat?

De twee broers ontwikkelen geanimeerde video’s om een product of proces uit te leggen en interactieve websites waarin die illustraties verwerkt zijn om zo een website moderner en frisser te maken. Voorbeelden zijn te bewonderen op hun eigen website.

Hoe is de idee ontstaan?

Zowel Matthijs als Pieter merkten dat ze niet volledig tevreden waren met hun job. Terwijl Matthijs nog werkte in een bedrijf, was Pieter al vennoot geworden. Op familiefeesten grapten ze wel eens over het starten van een eigen bedrijf, waarna ze dat idee ook effectief hebben uitgevoerd.

Waarom ondernemen?

Beide broers waren al langer geprikkeld door alle aspecten van het ondernemerschap. Matthijs en Pieter wilden hun eigen creativiteit en visie meer naar voren brengen op professioneel vlak.

Grootste obstakel?

De uitdaging waar de broers voor staan is het communicatieve vlak: het grootste deel van hun job bestaat namelijk uit communiceren met mensen.

Advies aan starters

Verstik jezelf niet in het halen van doelen, want dat kan wel eens averechts werken. Werk eerder met een goede langetermijnvisie om een route voor jezelf uit te stippelen.

Over deze site 

Voka – Kamers van Koophandel Antwerpen, Kempen en Mechelen zetten met de steun van de provincie Antwerpen hun schouders onder het project ‘The Antwerp Entrepreneur Academy’ om zo ondernemerschap bij jongeren te inspireren en te stimuleren.

Durf! Spring! Onderneem!

Over ons Contact

Welke regio heeft jouw voorkeur?

Antwerpen Kempen Mechelen