VOKA

Scarabee

Voor een persoonlijk en respectvol afscheid van uw huisdier.

Ontdek de verhalen van jonge starters & ondernemers

Wie?

Mathijs Verwulgen

Wat?

Uitvaartkisten voor huisdieren. Vaak is de relatie tussen een dierenvriend en zijn huisdier zeer hecht, waardoor ook huisdieren vanzelfsprekend een waardig en respectvol afscheid verdienen. Scarabee Uitvaartkisten wil u graag helpen en begeleiden om het moeilijke verlies draaglijker te maken. (meer info op de website)

Waarom?

Zoals in de meeste gezinnen, beschouw ook ik mijn huisdieren als naaste leden van mijn familie.Ik heb jarenlang veel plezier gehad van onze honden, mijn dwergkonijnen en vissen,maar onvermijdelijk ook veel verdriet bij het overlijden van onze oudste hond en mijn konijn.Ik heb Scarabee Uitvaartkisten opgericht om dierenvrienden de kans te geven om hun huisdier een waardig en respectvol afscheid te geven en zo het verlies draaglijker te maken.

Over deze site 

Voka – Kamers van Koophandel Antwerpen, Kempen en Mechelen zetten met de steun van de provincie Antwerpen hun schouders onder het project ‘The Antwerp Entrepreneur Academy’ om zo ondernemerschap bij jongeren te inspireren en te stimuleren.

Durf! Spring! Onderneem!

Over ons Contact

Welke regio heeft jouw voorkeur?

Antwerpen Kempen Mechelen