VOKA

Palabra

Uw slogan, webtekst, persbericht, interview of redactioneel artikel.

Ontdek de verhalen van jonge starters & ondernemers

Wie?

Lisa Lefever, 28 jaar, heeft taal- en letterkunde gestudeerd in Antwerpen en Mexico-Stad. Na te werken als copywriter voor verschillende reclamebureaus heeft ze nu haar eigen schrijfbureau opgericht.

Wat?

Palabra schrijft, herschrijft en leest uw teksten na zodat ze vlot en foutloos zijn. Daarnaast heeft Palabra ook ervaring met digitale marketing, brainstorming, taaltrainingen en nog veel meer. Kunnen uw teksten wel wat meer schwung gebruiken? Kijk ook op de website van Palabra, haar facebookpagina of Instagram @lisafeliza.

Hoe is de idee ontstaan?

Tijdens haar job als copywriter had Lisa altijd het gevoel dat ze nog iets miste, en dat heeft ze nu gevonden bij haar eigen schrijfbureau: snel en direct werken én samenwerken met getalenteerde freelancers om klanten instant happy te maken. Daarnaast heeft ze nu de mogelijkheid om 'on the side' extra projecten aan te nemen, zoals BAAS i.s.m. Kavka evenals conversation management en events i.s.m. The Other Agency.

Grootste obstakel?

Lisa ging ervan uit dat ze zelf alle administratie in orde kon brengen, maar niets bleek minder waar. Op aanraden van andere ondernemers heeft ze dit toch uitbesteed aan een boekhouder en dit obstakel overwonnen.

Belangrijkste mijlpaal?

Lisa had nooit verwacht dat haar netwerk zo snel zou uitbreiden en dat de zaken zo vlot zouden verlopen.

Waarom ondernemen?

Iedere dag is een nieuw avontuur, zowel inhoudelijk als op vlak van nieuwe mensen ontmoeten. Voor Lisa is geen enkele dag identiek aan de vorige en het is enorm leuk om iedere dag aan iets nieuws te kunnen werken.

Over deze site 

Voka – Kamers van Koophandel Antwerpen, Kempen en Mechelen zetten met de steun van de provincie Antwerpen hun schouders onder het project ‘The Antwerp Entrepreneur Academy’ om zo ondernemerschap bij jongeren te inspireren en te stimuleren.

Durf! Spring! Onderneem!

Over ons Contact

Welke regio heeft jouw voorkeur?

Antwerpen Kempen Mechelen