VOKA

Mytile

The art of photoceramic tile murals

Ontdek de verhalen van jonge starters & ondernemers

Wie?

Robin Marien, student ION - KDG

Wat?

Digitale fotokeramiek is de meest innovatieve en kwaliteitsvolle manier om porselein eindeloos te personaliseren. MyTile maakt voor u 100% exclusieve tegels voor allerlei toepassingen. Mytile personaliseert badkamers, keukens, zwembaden en zoveel meer. Dat kan gaan van vakantie- of familiefoto's tot stockfoto's of eigen ontwerpen. 

Hoe ben je op het idee gekomen?

Robin is in contact gekomen met de technologie en technologie achter fotokeramiek via het bedrijf van zijn ouders, die keramische gedenkplaatjes maken voor op grafzerken. Robin zag een opportuniteit om diezelfde technologie te gebruiken voor decoratieve doeleinden. 

Afstudeerproject

Robin studeert aan de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen voor de richting Internationaal Ondernemen. In het laatste jaar kunnen de studenten kiezen om een project uit te voeren in het buitenland, of om een eigen bedrijf op te starten als afstudeerproject. Robin koos dit laatste en werkte zijn business plan en minimal viable product uit. Als klap op de vuurpijl startte hij met een crowdfunding campagne op het platform Ulule.  

Over deze site 

Voka – Kamers van Koophandel Antwerpen, Kempen en Mechelen zetten met de steun van de provincie Antwerpen hun schouders onder het project ‘The Antwerp Entrepreneur Academy’ om zo ondernemerschap bij jongeren te inspireren en te stimuleren.

Durf! Spring! Onderneem!

Over ons Contact

Welke regio heeft jouw voorkeur?

Antwerpen Kempen Mechelen