VOKA

Lionfish

Online evenementen- en marketing campagnes

Ontdek de verhalen van jonge starters & ondernemers

Wie?

Thomas Deckers (°5 januari 1990), Niels Kelchtermans (°20 oktober 1983) en Tomas Vinck (°26 januari 1989)

Wat?

Lionfish doet evenementen- en marketing campagnes online. De evenementen die Lionfish organiseert, probeert men altijd te voorzien van een technologische nieuwigheid, een eventapp., of iets nieuws aangaande ticketing of registratie. Lionfish is hier echt sterk in!

De drie zijn eigenlijk gestart met heel wat kleine evenementen en festivals in en rond Antwerpen te organiseren. Dan zijn ze op de idee gekomen om een interactieve jobbeurs voor jongeren en studenten te organiseren, het Lift Off Jobfestival. Van daaruit zijn ze vertrokken en is Lionfish beginnen te rollen.

Startkapitaal

De grootste uitdaging was het vinden van startkapitaal. Heel veel mensen geloofden wel in Lionfish, maar om hen effectief te overtuigen om in Lionfish te investeren was een andere zaak.

Belangrijkste mijlpaal?

De effectieve oprichting van Lionfish is de belangrijkste mijlpaal. Dit was de echte start na anderhalf jaar van voorbereidingen, zoektochten naar kapitaal, ...

Advies

Probeer jezelf te zijn en ga niemand zitten nadoen. Zoek een creatieve invalshoek waardoor je eruit springt en niet één van de zovele bent.

Over deze site 

Voka – Kamers van Koophandel Antwerpen, Kempen en Mechelen zetten met de steun van de provincie Antwerpen hun schouders onder het project ‘The Antwerp Entrepreneur Academy’ om zo ondernemerschap bij jongeren te inspireren en te stimuleren.

Durf! Spring! Onderneem!

Over ons Contact

Welke regio heeft jouw voorkeur?

Antwerpen Kempen Mechelen