VOKA

Lifepower

Jouw stopcontact voor onderweg.

Ontdek de verhalen van jonge starters & ondernemers

Wie?

Dries Bols, ingenieur van opleiding.

Wat?

De Lifepower A² is een innovatieve powerbank die, in tegenstelling tot reeds bestaande powerbanks, ook geschikt is voor stopcontacten van onder andere laptops, lampen, televisies, versterkers en nog veel meer. Aanvullend is er ook een solar pack beschikbaar waarmee de Lifepower A² op slechts drie uur weer volledig is opgeladen. Met deze combinatie wordt je onafhankelijk van energie. Voor meer informatie, kijk ook op de website.

Hoe is de idee ontstaan?

Dries werkte als geluidstechnicus en moest opnames maken op locatie. Het was echter moeilijk om op zulke willekeurige locaties stroom te voorzien, dus moest hij dit oplossen met een autobatterij en een inverter aan te sluiten. Deze complexe en omslachtige oplossing wilde hij simpeler maken, met de Lifepower A² tot gevolg.

Belangrijke mijlpaal?

Voor Dries is de belangrijkste mijlpaal het slagen van zijn crowdfundingcampagne en het daarbij horende bewijs dat er wel degelijk vraag is naar zijn product. Intussen is er bijna 250% van de crowdfunding reeds ingezameld en kan Dries beginnen aan de verzending van zijn product.

Waarom ondernemen?

Naast de passie voor energie zit ook het ondernemerschap in Dries zijn bloed.

Over deze site 

Voka – Kamers van Koophandel Antwerpen, Kempen en Mechelen zetten met de steun van de provincie Antwerpen hun schouders onder het project ‘The Antwerp Entrepreneur Academy’ om zo ondernemerschap bij jongeren te inspireren en te stimuleren.

Durf! Spring! Onderneem!

Over ons Contact

Welke regio heeft jouw voorkeur?

Antwerpen Kempen Mechelen