VOKA

Kreatix

Van website tot marketing, huisstijl tot sociale media

Ontdek de verhalen van jonge starters & ondernemers

Wie?

Oliver doet voornamelijk aan business development, marketing, sociale media en huisstijl, terwijl William zich bezighoudt met het ontwikkelen van websites en webshops.

Wat?

Kreatix is een digitaal agentschap dat een totaaloplossing biedt van website tot marketing, huisstijl tot sociale media.

Hoe is het idee ontstaan?

Aan de keukentafel bij Oliver bespraken de twee vrienden een extern project. Uiteindelijk is dat project niet doorgegaan, maar de twee zaakvoerders hebben er zodanig veel plezier aan beleefd dat ze samen beslisten een zaak op te richten.

Waarom student-ondernemer?

Als ondernemer kan je je eigen leven inplannen. Die flexibiliteit spreekt ons enorm aan. Bovendien werk je aan je eigen droom en niet aan die van iemand anders. Als student doe je enorm veel praktijkervaring op en bouw je alvast een voorsprong op van 5 à 6 jaar op je medestudenten. 

Advies aan andere starters?

Aarzel niet te hard om te starten - niets houdt je tegen!

Kreatix

Over deze site 

Voka – Kamers van Koophandel Antwerpen, Kempen en Mechelen zetten met de steun van de provincie Antwerpen hun schouders onder het project ‘The Antwerp Entrepreneur Academy’ om zo ondernemerschap bij jongeren te inspireren en te stimuleren.

Durf! Spring! Onderneem!

Over ons Contact

Welke regio heeft jouw voorkeur?

Antwerpen Kempen Mechelen