VOKA

Keekaroo Styling Stories

Styling van beursstanden, foodtrucks, events en nog veel meer.

Ontdek de verhalen van jonge starters & ondernemers

Wie?

Mieke Vermeiren

Wat?

Beursstanden, foodtrucks, events, bedrijfsfeesten, marktkramen, winkels en nog veel meer, geen enkele uitdaging gaat Keekaroo uit de weg. Met haar ervaring als theatervormgever zorgt Mieke Vermeire er met Keekaroo voor dat ook jouw bedrijf op en top gestyled wordt en zo beter voor de dag komt.

Hoe is de idee ontstaan?

Mieke woont in de streek van de aardbeien. Toen ze op een dag voorbij een aardbeienkraampje reed merkte ze dat het er verschrikkelijk lelijk uitzag. Ze bedacht dat als ze het kraampje zou pimpen, dat ook zou leiden tot een betere verkoop. Met succes!

Waarom ondernemen?

Mieke heeft haar onderneming gestart vanuit haar passie. Ze wilde op een professionele manier zoveel mogelijk doen wat ze het liefste doet. Haar bedrijf Keekaroo is dan ook niet voor niets haar grote trots. Kijk voor meer informatie ook op haar website.

Over deze site 

Voka – Kamers van Koophandel Antwerpen, Kempen en Mechelen zetten met de steun van de provincie Antwerpen hun schouders onder het project ‘The Antwerp Entrepreneur Academy’ om zo ondernemerschap bij jongeren te inspireren en te stimuleren.

Durf! Spring! Onderneem!

Over ons Contact

Welke regio heeft jouw voorkeur?

Antwerpen Kempen Mechelen