VOKA

Karma Karma

Gezonde havermout in een cup.

Ontdek de verhalen van jonge starters & ondernemers

Wie?

Griet Daelemans, oprichtster van Karma Karma.

Wat?

Karma Karma is een mengeling van havermout met noten, gedroogd fruit en specerijen in een handige meeneemverpakking.

Hoe is het idee ontstaan?

Het idee is ontstaan vanuit Griet’s eigen levenservaring. Griet zat in de verkoop en was veel op de baan. Ze moest vaak ’s ochtends en ’s middags een broodje eten langs de baan. Ze wilde iets gezonder eten maar kon dat eigenlijk niet vinden.

Waarom ondernemen?

Griet heeft haar bedrijf opgericht om mensen te helpen die het druk hebben maar toch voor zichzelf willen zorgen, die gezond willen eten en weinig tijd hebben.

Grootste obstakel?

Blijven in zichzelf geloven, feedback naast zich neerleggen, haar eigen twijfel steeds overstijgen. Dat waren voor Griet de grootste struikelblokken.

Belangrijkste mijlpaal?

Zien dat je businessplan en de fysieke realisatie ervan werkt en dat mensen terugkomen en in groter volume kopen geeft Griet het gevoel dat ze een verschil maakt.

Advies aan andere starters?

De belangrijkste waarde bij ondernemen is om energie te blijven opbrengen en om door te zetten, ookal is dat niet altijd even makkelijk.

Over deze site 

Voka – Kamers van Koophandel Antwerpen, Kempen en Mechelen zetten met de steun van de provincie Antwerpen hun schouders onder het project ‘The Antwerp Entrepreneur Academy’ om zo ondernemerschap bij jongeren te inspireren en te stimuleren.

Durf! Spring! Onderneem!

Over ons Contact

Welke regio heeft jouw voorkeur?

Antwerpen Kempen Mechelen