VOKA

Jazz Delivery

Jazzband die je zelf samenstelt en boekt voor je event

Ontdek de verhalen van jonge starters & ondernemers

Wie?

Jan Van den Bleeken

Wat?

Website waarop je een jazzband die je zelf kan samenstellen kan boeken. De jazzband komt op locatie live spelen. Je kiest zelf met hoeveel artiesten de band komt en welke instrumenten ze meenemen.

Vanwaar komt het idee?

Het is een idee dat door de jaren heen gegroeid is. Jan heeft al enkele jaren ervaring als professioneel jazzmuzikant. Hij krijgt regelmatig de vraag om in verschillende formaties te komen optreden. Sommige klanten hadden liever 3 muzikanten dan 5 muzikanten. Ook de muzikale voorkeur en het budget is verschillend per klant. Bovendien wou Jan de klant de mogelijkheid geven om effectief de formatie te beluisteren op de website.

Belangrijkste drempel?

Omarmen van de chaos. Een zaak opstarten is redelijk chaotisch. Je wil je houden aan een stappenplan, maar gaandeweg merk je dat dat niet haalbaar is. Er komt zo veel bij kijken. Het is belangrijk om je weg te zoeken in de chaos.

Hoe gefinancierd?

Het project bestaat uit een website die Jan volledig zelf heeft gefinancierd.

Advies voor starters?

“Jump off a cliff and assemble your airplane the way down.”

www.jazzdelivery.be 

Over deze site 

Voka – Kamers van Koophandel Antwerpen, Kempen en Mechelen zetten met de steun van de provincie Antwerpen hun schouders onder het project ‘The Antwerp Entrepreneur Academy’ om zo ondernemerschap bij jongeren te inspireren en te stimuleren.

Durf! Spring! Onderneem!

Over ons Contact

Welke regio heeft jouw voorkeur?

Antwerpen Kempen Mechelen