VOKA

Jasna Rok

Innovatieve technologieën gecombineerd met interactieve mode.

Ontdek de verhalen van jonge starters & ondernemers

Wie?

Jasna Rokegem (23), oprichtster van JasnaRok

Wat?

Met JasnaRok combineert ze nieuwe technologieën met interactieve mode. Dat resulteert zich in twee pilaren van haar bedrijf: enerzijds het hoogtechnologische zoals de ‘Fashion on brainwaves-collectie’, en anderzijds de gepersonaliseerde werkkleding waarin smart textiles geïntegreerd zijn.

Grootste obstakel?

De grootste hindernis waar Jasna dagelijks mee in contact komt is het bedenken en visualiseren van nieuwe technologieën in de toekomst.

Belangrijkste mijlpaal?

De grootste mijlpalen van Jasna zijn de vele prijzen die ze intussen heeft gewonnen met haar bedrijf. Zo is ze intussen terecht gekomen bij Start-it@KBC.

Waarom ondernemen?

Jasna vindt het fantastisch om te kijken hoe wetenschap, technologie en mode gekoppeld kan worden. Bovendien vindt ze het ook belangrijk om een actieve functie aan kleding toe te voegen.

Advies aan andere starters?

Wees niet bang voor het onbekende, zet geen limiet op je ambitie en dromen… and just make it happen!


Jasna Rok

Over deze site 

Voka – Kamers van Koophandel Antwerpen, Kempen en Mechelen zetten met de steun van de provincie Antwerpen hun schouders onder het project ‘The Antwerp Entrepreneur Academy’ om zo ondernemerschap bij jongeren te inspireren en te stimuleren.

Durf! Spring! Onderneem!

Over ons Contact

Welke regio heeft jouw voorkeur?

Antwerpen Kempen Mechelen