VOKA

Hellomydear

Online platform dat je levensverhaal vastlegt

Ontdek de verhalen van jonge starters & ondernemers

Wie?


Sarah Callens (°5 juni 1982) en Karolien Emmers (°1 mei 1981) hebben samen Hellomydear opgericht.

Wat?

Hellomydear is een online platform waarop mensen hun levensverhaal kunnen vastleggen op een heel actieve en dynamische manier. Mensen doen dit vooral bij belangrijke mijlpalen in hun leven zoals een geboorte, verjaardag, pensioen, ...
De idee is er gekomen door verhalen van hun eigen oma's. Deze verhalen betekenden heel veel voor Sarah en Karolien en zo gingen ze dus op zoek naar een manier om deze vast te leggen. Daarom zijn ze online op zoek gegaan naar een manier hoe ze dat mooi en volledig konden doen. Dit vonden ze nergens en zo is de bal aan het rollen gegaan en vandaag is Hellomydear een feit. Het eerste intimate media platform online in België!

Langzaam groeiproces


Het moeilijkste bij de oprichting van Hellomydear was dat het om een langzaam groeiproces ging waarbij ze veel geduld moesten hebben wat natuurlijk niet altijd even gemakkelijk was. Ze hadden een serieus doorzettingsvermogen nodig om aan de eindstreep te geraken.

Belangrijkste mijlpaal


Het hele proces is eigenlijk een continue aaneenschakeling van hoogtepunten en natuurlijk ook dieptepunten. Het moment dat je beseft dat je echt een zaak hebt opgericht, het moment dat je genoeg startkapitaal hebt verworven, het moment dat het platform online kwam te staan, ...

Advies


Het is belangrijk om de juiste mensen rond je heen te hebben en te weten wie u kan helpen bij welke uitdagingen.

www.hellomydear.be

Over deze site 

Voka – Kamers van Koophandel Antwerpen, Kempen en Mechelen zetten met de steun van de provincie Antwerpen hun schouders onder het project ‘The Antwerp Entrepreneur Academy’ om zo ondernemerschap bij jongeren te inspireren en te stimuleren.

Durf! Spring! Onderneem!

Over ons Contact

Welke regio heeft jouw voorkeur?

Antwerpen Kempen Mechelen