VOKA

Grand Eleganza

Elegante schoenen voor vrouwen met een grote schoenmaat.

Ontdek de verhalen van jonge starters & ondernemers

Wie?

Charlotte De Ridder, studente Internationaal Ondernemen aan de Karel de Grote Hogeschool.

Wat?

Grand Eleganza wil vrouwen met grote voeten de kans geven om toch mooie, kwaliteitsvolle en elegante schoenen te vinden.

Hoe is het idee ontstaan?

Met haar schoenmaat 43 is het nooit makkelijk geweest voor Charlotte om zelf mooie, elegante schoenen te vinden in haar maat. Vertrekkende vanuit die persoonlijke frustratie heeft Charlotte haar start-up Grand Eleganza opgericht.

Grootste obstakel?

Het vinden van de juiste leveranciers was geen makkelijke opgave. Charlotte is naar de Micam schoenenbeurs in Milaan getrokken en heeft daar drie merken geselecteerd voor een samenwerking.

Waarom student-ondernemer?

Als student-ondernemer zijn er heel wat instanties die klaar staan om je bij te staan waar nodig. Bovendien heb je als student nog niets te verliezen, wat betekent dat dat het perfecte moment is om te beginnen ondernemen!

Advies aan andere starters?

Twijfel niet te hard wanneer je een idee hebt. Er zijn heel wat instanties zoals SINC, TAKEOFFANTWERP_, Bryo enzovoort die starters begeleiden. Als je valt, sta gewoon terug op en blijf ervoor gaan!

Over deze site 

Voka – Kamers van Koophandel Antwerpen, Kempen en Mechelen zetten met de steun van de provincie Antwerpen hun schouders onder het project ‘The Antwerp Entrepreneur Academy’ om zo ondernemerschap bij jongeren te inspireren en te stimuleren.

Durf! Spring! Onderneem!

Over ons Contact

Welke regio heeft jouw voorkeur?

Antwerpen Kempen Mechelen