VOKA

Fauve

Collectie bontjasjes van Noémie Flamant

Ontdek de verhalen van jonge starters & ondernemers

Wie?

Naast een bachelor diploma in Business Management studeerde Noémie Flamant "Fashion Styling" aan het befaamde Instituto Marangoni in londen.
Tijdens haar studies Master in Innovation and Entrepreneurship, startte ze met het opmaken van haar business plan voor haar eigen onderneming en begon met het ontwerpen van haar eerste "commerciële" collectie.

Noémie Flamant creëert gelimiteerde collecties bontjasjes die elegant en speels zijn. De ontwerpster wil vrouwen inspireren.

Wat?

De Fauve collectie van Noémie Flamant is genoemd naar de tweede naam van de ontwerpster en staat voor "iets uit het wild". Met deze collectie wil Noémie de link leggen tussen natuur, mode en schoonheid.

Moto

Be authentic!

Advies

Leer eerst stappen voor je begint te lopen. Ondernemen is risico's nemen, maar neem ze bedacht en blijf met beide voeten op de grond.

Over deze site 

Voka – Kamers van Koophandel Antwerpen, Kempen en Mechelen zetten met de steun van de provincie Antwerpen hun schouders onder het project ‘The Antwerp Entrepreneur Academy’ om zo ondernemerschap bij jongeren te inspireren en te stimuleren.

Durf! Spring! Onderneem!

Over ons Contact

Welke regio heeft jouw voorkeur?

Antwerpen Kempen Mechelen