VOKA

FamilyNews

Krant voor senioren gebaseerd op nieuws onttrokken uit sociale media

Ontdek de verhalen van jonge starters & ondernemers

Wat?


FamilyNews lost de sociale vervreemding op bij senioren door een continue informatiestroom uit facebook en andere internetmedia te onttrekken, die op papier te zetten en per post naar hen te verzenden. Dankzij deze familiekrant, blijven ze op de hoogte van wat hun kinderen en kleinkinderen allemaal belven en op hun sociale media zetten, zonder zelf online te gaan.


Nicolas is op het idee gekomen toen een vriend die een rusthuis uitbaatte hem vroeg om facebook lessen te komen geven aan de inwonders van zijn rusthuis. Dit omdat grootouders die in een rusthuis wonen reeds na een aantal maanden in een rusthuis zichtbaar beginnen te vervreemden van familieleden. Nicolas zag dit niet echt zitten omdat hij zijn eigen ouders al amper op facebook kreeg, dus zocht hij naar een alternatief: en... FamilyNews was geboren.

Wie?


Nicolas Mertens

Advies voor starters


Focus op het uitwerken van de core business en ga daarmee aan de slag. Het is belangrijk dat je randinformatie van je af blijft weren. Op die manier ga je de snelste stappen maken in het toetsen van je concept en het zien van hoe je uw concept kan doen groeien.

www.familynews.eu

Over deze site 

Voka – Kamers van Koophandel Antwerpen, Kempen en Mechelen zetten met de steun van de provincie Antwerpen hun schouders onder het project ‘The Antwerp Entrepreneur Academy’ om zo ondernemerschap bij jongeren te inspireren en te stimuleren.

Durf! Spring! Onderneem!

Over ons Contact

Welke regio heeft jouw voorkeur?

Antwerpen Kempen Mechelen