VOKA

FRANK Design Lab

Innovatieve ontwerpen van nieuwe producten en merken.

Ontdek de verhalen van jonge starters & ondernemers

Wie?

Fabian Breës en Jeroen Claus, afgestudeerden in de productontwikkeling.

Wat?

Het Design Lab is een kantoor waar voortdurende innovatie primeert. Het ondersteunt bedrijven bij het ontwerpen en het ontwikkelen van nieuwe producten en merken. Onder die klanten behoort bijvoorbeeld Proctor & Gamble. Ontdek hun ontwerpen op hun website.

Hoe is de idee ontstaan?

Fabian en Jeroen waren studiegenoten die telkens tegen elkaar opboksten om het beste product te ontwikkelen. Die passie wilden ze verderzetten in hun professioneel leven, met hun eigen ontwerpbureau tot gevolg.

Grootste obstakel?

Het grootste obstakel voor de twee jonge ondernemers is het feit dat potentiële klanten hen, precies omdat ze nog zo jong zijn, niet altijd even serieus nemen en inzien dat ze een grote meerwaarde kunnen bieden. Veel mensen zien het nut nog niet van een goed ontwerp, wat het vinden van partners in Vlaanderen ook geen makkelijke opgave is.

Waarom ondernemen?

De twee zaakvoerders wilden hun eigen ding blijven doen en naar hartenlust producten blijven ontwikkelen. 

Over deze site 

Voka – Kamers van Koophandel Antwerpen, Kempen en Mechelen zetten met de steun van de provincie Antwerpen hun schouders onder het project ‘The Antwerp Entrepreneur Academy’ om zo ondernemerschap bij jongeren te inspireren en te stimuleren.

Durf! Spring! Onderneem!

Over ons Contact

Welke regio heeft jouw voorkeur?

Antwerpen Kempen Mechelen