VOKA

Eleffant Golf

Modemerk voor golfkledij geïnspireerd op de jaren 20 en 30

Ontdek de verhalen van jonge starters & ondernemers

Wie?

Ruben Opheide (°9 mei 1990), oprichter Eleffant Golf.

Wat?

Eleffant Golf is een Belgisch modemark voor golfkledij dat zijn inspiratie haalt uit de jaren 20 en 30 gecombineerd met moderne materialen en nieuwe technieken.

Ruben speelt zelf al een aantal jaren golf en verscheen altijd met speciale outfits op het golfterrein. Deze moest hij meestal in de Verenigde Staten bestellen en na verzendings- en douanekosten, werden deze kleren wel heel duur. Ruben is dan op de Europese markt gaan kijken wat er al bestond en zo heeft hij besloten om een eigen collectie uit te brengen.. Eleffant Golf!

Team

Ruben had zelf geen ervaring in de textielsector en moest dus mensen gaan zoeken die daar wel in gespecialiseerd waren. Deze heeft hij gevonden en nu is er een team van designers en productiemanagers die heel goed werk leveren.

Belangrijkste mijlpaal?

Dag van de fotoshoot. Op die dag kon men het resultaat zien van maandenlang werk dat Ruben en zijn team hierin hadden gestoken.

Advies

Laat je omringen door de juiste mensen. Die mensen kennen de specialisaties, waarvan je zelf niet op de hoogte bent. Dit zijn vaak de key factors die van je project een succes kunnen maken.

Over deze site 

Voka – Kamers van Koophandel Antwerpen, Kempen en Mechelen zetten met de steun van de provincie Antwerpen hun schouders onder het project ‘The Antwerp Entrepreneur Academy’ om zo ondernemerschap bij jongeren te inspireren en te stimuleren.

Durf! Spring! Onderneem!

Over ons Contact

Welke regio heeft jouw voorkeur?

Antwerpen Kempen Mechelen