VOKA

De Tuindoos

Aan de slag in je eigen moestuin!

Ontdek de verhalen van jonge starters & ondernemers

Wie?

Frederik Meynen, oprichter van De Tuindoos.

Wat?

De Tuindoos is een abonnementsdienst voor mensen die graag hun eigen groenten willen kweken. Elk seizoen krijg je een verrassingspakket aan huis waarmee je een heel seizoen aan de slag kan in je eigen tuin.

Hoe is het idee ontstaan?

Frederik werkt graag in de moestuin. Hij merkt dat dat in opkomst is en dat veel mensen ook hun eigen groenten willen kweken. Om die mensen over een zekere drempel over te helpen, heeft hij De Tuindoos opgericht.

Grootste obstakel?

Ondernemen zit niet in het bloed van Frederik. Hij heeft heel hard aan zichzelf moeten sleutelen en zichzelf moeten verbeteren om ondernemer te worden.

Waarom ondernemen?

Elke dag is anders. Het ene moment is Frederik zaden aan het kiezen voor zijn volgende pakket, het andere moment is hij aan de boekhouding bezig. Die variatie vindt hij leuk.

Advies aan andere starters?

Laat je zoveel mogelijk omringen door mensen die er meer van weten. Veel mensen zullen je verder kunnen en willen helpen!


De Tuindoos

Over deze site 

Voka – Kamers van Koophandel Antwerpen, Kempen en Mechelen zetten met de steun van de provincie Antwerpen hun schouders onder het project ‘The Antwerp Entrepreneur Academy’ om zo ondernemerschap bij jongeren te inspireren en te stimuleren.

Durf! Spring! Onderneem!

Over ons Contact

Welke regio heeft jouw voorkeur?

Antwerpen Kempen Mechelen