VOKA

Daddy Pay$

Webwinkel met leuke, hippe artikels

Ontdek de verhalen van jonge starters & ondernemers

Wie?

Philip Lams (°14 juni 1984) en Roland Evers (°1 april 1987)

Wat?

Daddy Pay$ is een webwinkel met leuke, hippe artikels. Het zijn artikels die ofwel een design nut hebben, ofwel puur praktisch gezien een meerwaarde vormen.

Door de voorgaande ervaring in de producties die ze reeds draaiden in China, leek het hen een leuk idee om uit te breiden en te gaan kijken hoe ze naar particulieren toe ook leuke producten kunnen brengen. De naam zelf is ontstaan om half drie 's morgens, na uren brainstormen met de gedachte in hun achterhoofd dat zowel Philip als Roland hun eerste aankoop met de Visa van de papa moest betalen, aangezien ze er zelf nog geen hadden.

IT

De grootste moeilijkheid was de IT op peil krijgen.

Belangrijkste mijlpaal?

De belangrijkste mijlpaal was de eerste bestelling die volledig geautomatiseerd en juist liep via de website.

Advies

Gebruik een goede IT'er om je webshop op te richten,. Zo kan je jezelf concentreren op de core business en dit gaat je een hele hoop kopzorgen en slapeloze nachten besparen.

Website Daddy Pay$

Over deze site 

Voka – Kamers van Koophandel Antwerpen, Kempen en Mechelen zetten met de steun van de provincie Antwerpen hun schouders onder het project ‘The Antwerp Entrepreneur Academy’ om zo ondernemerschap bij jongeren te inspireren en te stimuleren.

Durf! Spring! Onderneem!

Over ons Contact

Welke regio heeft jouw voorkeur?

Antwerpen Kempen Mechelen