VOKA

Comme les Loups

Originele vlinderdassen voor de modebewuste 'gent'

Ontdek de verhalen van jonge starters & ondernemers

Wie?

Isabel Naesens

Wat?

Comme les loups maakt originele vlinderdassen voor de modebewuste 'gent', die wel houdt van iets anders. Elke strik heeft een eigen verhaal en draagt een gepaste naam. Bedenker van titels als ‘The Withered Poet’ en ‘Miami Vice’ is Sam Peeters, filmadept en halve Engelsman. Van ieder ontwerp bestaan er slechts een beperkt aantal exemplaren. De stoffen zijn allesbehalve alledaags – van geitenleder tot breiwerk – en worden met zorg uitgekozen. Een accessoire op maat behoort tot de mogelijkheden. Het exclusieve eindproduct wordt volledig met de hand vervaardigd in Antwerpen. (meer info op de website )

Waarom?

Toen Isabel Naesens in de zomer van 2013 een geschikte vlinderdas zocht voor haar vriend, maar nergens in het aanbod haar gading vond, besloot ze er gewoon zelf één te maken. Het begin van meer.

Over deze site 

Voka – Kamers van Koophandel Antwerpen, Kempen en Mechelen zetten met de steun van de provincie Antwerpen hun schouders onder het project ‘The Antwerp Entrepreneur Academy’ om zo ondernemerschap bij jongeren te inspireren en te stimuleren.

Durf! Spring! Onderneem!

Over ons Contact

Welke regio heeft jouw voorkeur?

Antwerpen Kempen Mechelen