VOKA

Clownstudio Sven Verelst

Een nomadisch laboratorium dat zich richt op de kunst van de clown.

Ontdek de verhalen van jonge starters & ondernemers

Wie?

Sven Verelst, fysiek acteur en specialist in de clownerie.

Wat?

Clownstudio Sven Verelst werkt aan drie pijlers: bedrijven, theater en onderwijs. Clownerie draait om dingen verkeerd doen en zo mensen aan het lachen te brengen.

Hoe is de idee ontstaan?

Toen Sven op bezoek was bij een vriend schoot het idee hem te binnen om een clownstudio op te starten. Tijdens een twee jaar durende reis door Europa volgde Sven les bij verschillende grote namen in de clownerie. Op basis van zijn opleiding is zijn concept ontstaan.

Grootste obstakel?

Het woord clown wordt meteen geassocieerd met iets banaals en onnozels. Het kan echter ook zeer nuttig zijn in teambuildings en dergelijke.

Waarom ondernemen?

Sven was nooit van plan om ondernemer te worden, maar enkel om veel bezig te zijn met wat hij graag doet. De liefde voor clownerie heeft ervoor gezorgd dat Sven zijn clownstudio heeft opgestart.

Grootste mijlpaal

Sven is een self-made man. Op zijn achttiende leefde hij nog van het OCMW en intussen heeft hij zijn eigen business opgestart waar hij terecht trots op is.

Over deze site 

Voka – Kamers van Koophandel Antwerpen, Kempen en Mechelen zetten met de steun van de provincie Antwerpen hun schouders onder het project ‘The Antwerp Entrepreneur Academy’ om zo ondernemerschap bij jongeren te inspireren en te stimuleren.

Durf! Spring! Onderneem!

Over ons Contact

Welke regio heeft jouw voorkeur?

Antwerpen Kempen Mechelen