VOKA

Chalo

Indian chai latte & healthy crunches.

Ontdek de verhalen van jonge starters & ondernemers

Wie?

Gita Van Den Boer

Wat?

Chalo is een nieuw voedingsmerk waarmee een aantal productlijnen op de markt worden gebracht. Samen met haar vennoten verkoopt Gita vier smaken Indische chai latte: authentieke masala, kardemom, vanille en citroengras. Chalo lanceert hiermee een gamma aan Funky Feel Good Food-producten. Heerlijk, als je ’t ons vraagt. Voor meer informatie of om meteen een bestelling te plaatsen is er slechts één locatie: haar website.

Hoe is de idee ontstaan?

Gita ging, als geadopteerd Indisch meisje hier in België, terug naar haar moederland om er vrijwilligerswerk te doen, waar ze leefde op een warm drankje en droge boterhammen. Eenmaal terug in België ging ze op zoek naar dit heerlijke warme drankje, maar tot haar grote spijt zag ze dat het nog niet op de Belgische markt te verkrijgen was. Dan maar zelf lanceren, dacht ze, en zo is Chalo ontstaan.

Grootste obstakel?

Voor Gita was het het moeilijkst om de juiste manieren te vinden om aan de verschillende wetgevingen en regels te voldoen. Ook vond ze het niet eenvoudig om haar weg te vinden tussen alle verschillende instellingen en systemen.

Belangrijkste mijlpaal?

De belangrijkste mijlpaal voor Chalo was toen de producten voor de eerste keer aan de effectieve eindklant werden voorgesteld. Gelukkig waren de mensen laaiend enthousiast over deze Indische chai en mocht Gita reeds enkele bestellingen noteren.

Advies aan starters

Gita geeft als belangrijke raad nog mee aan starters om met mensen te spreken, veel na te denken, het project zoveel mogelijk uit te leggen aan mensen en zich te omringen met mensen waarin je zelf gelooft die je vooruit kunnen helpen.

Over deze site 

Voka – Kamers van Koophandel Antwerpen, Kempen en Mechelen zetten met de steun van de provincie Antwerpen hun schouders onder het project ‘The Antwerp Entrepreneur Academy’ om zo ondernemerschap bij jongeren te inspireren en te stimuleren.

Durf! Spring! Onderneem!

Over ons Contact

Welke regio heeft jouw voorkeur?

Antwerpen Kempen Mechelen