VOKA

C-Works

C-Works! helpt uw bedrijf of organisatie haar communicatiedoelstelling te bereiken

Ontdek de verhalen van jonge starters & ondernemers

Wie?

Hans Claesen.

Wat?

C-works! staat voor ‘communication works’. Het bedrijf ondersteunt ondernemingen bij een efficiënte en gerichte communicatie. 
Bij het woord communicatie denken bedrijven vaak aan de uitvoerende zaken (brochure, uitwerken website,…) Maar eigenlijk gaat er een heel traject aan vooraf. Belangrijke zaken om eerst bij stil te staan is: "wie wil je bereiken? Wat wil je bereiken? Wat wil je dat de mensen die je bereikt gaan doen? Welke actie moet eraan vasthangen?". Die oefening wil C-Works! op voorhand maken.

Vanwaar komt het idee?

Hans heeft 15 jaar ervaring en heeft gezien dat in de communicatiesector niet alles even efficiënt gebeurd. Na een marktonderzoek heeft hij beslist dat hij bedrijven wil bijstaan in het efficiënt communiceren.

Belangrijkste drempel?

Er is vaak een financieel risico bij het opstarten van een eigen zaak. Je kan die drempel overwinnen door een goed business plan op te stellen.

Belangrijkste mijlpaal?

Behalen van erkenning van KMO-portefeuille. Hierdoor kunnen bedrijven beroep doen op de diensten van C-Works die gesubsidieerd worden door de overheid.

Advies

Weet waar je wil staan binnen 5 jaar en focus je op de weg daarnaartoe!

Website C-Works!

Over deze site 

Voka – Kamers van Koophandel Antwerpen, Kempen en Mechelen zetten met de steun van de provincie Antwerpen hun schouders onder het project ‘The Antwerp Entrepreneur Academy’ om zo ondernemerschap bij jongeren te inspireren en te stimuleren.

Durf! Spring! Onderneem!

Over ons Contact

Welke regio heeft jouw voorkeur?

Antwerpen Kempen Mechelen