VOKA

Brand-Ink

Grafisch bureau gespecialiseerd in het visueel aspect van communicatie

Ontdek de verhalen van jonge starters & ondernemers

Wie?

Stefaan Van Damme.

Wat?

Hij is in 2007 een grafisch bureau gestart. Sinds 2011 werkt hij als voltijds zelfstandige. De baseline van Brand-Ink is: ‘vormgeving en empathie’. Het bedrijf ondersteunt klanten met grafische vormgeving van hun bedrijf of van hun product.

Vanwaar komt het idee?

Het idee is ontstaan vanuit Stefaan zijn vorige jobs. Hij heeft gewerkt voor commerciële bureau’s en voor de cultuur. Hij merkte dat er een soort concurrentie was tussen die verschillende grafische vormgevingen. Waar Stefaan er juist van overtuigd is dat het altijd gaat over hetzelfde verhaal.

Belangrijkste drempel?

Als je het ondernemerschap niet van thuis meekrijgt is het moeilijk om de stap te zetten.
Nu hij de stap gemaakt heeft, wil hij het aan iedereen aanbevelen.

Waarom ondernemen?

Het ondernemerschap is een passie geworden omdat ‘de sky the limit is’, ‘alles is mogelijk’. In het kader van Brand-ink kan Stefaan grafische vormgeving doen voor klanten, maar hij kan ook zelf een product lanceren. Wat hij uiteindelijk ook gedaan heeft.

Advies

Doe het niet alleen! Laat je omringen door andere ondernemers die de stap reeds gemaakt hebben.

Website Brand-Ink

Over deze site 

Voka – Kamers van Koophandel Antwerpen, Kempen en Mechelen zetten met de steun van de provincie Antwerpen hun schouders onder het project ‘The Antwerp Entrepreneur Academy’ om zo ondernemerschap bij jongeren te inspireren en te stimuleren.

Durf! Spring! Onderneem!

Over ons Contact

Welke regio heeft jouw voorkeur?

Antwerpen Kempen Mechelen