VOKA

Balmoore

The most comfortable boxers, based on bamboo!

Ontdek de verhalen van jonge starters & ondernemers

Wie?

Ken Darcis (student Internationaal Ondernemen aan de Karel De Grote Hogeschool in Antwerpen)

Wat?

Balmoore is een nieuw merk van herenondergoed op basis van bamboopulp.

Hoe is de idee ontstaan?

Binnen de Karel De Grote Hogeschool krijgen de studenten de kans om als afstudeerproject hun eigen bedrijf op te starten. Balmoore is ontstaan uit langs de ene kant de passie van Ken Darcis voor kleding en de ontevredenheid over het huidige aanbod van boxershorts. Ken wou de ideale boxershort maken en daar zijn bedrijf mee opstarten.

De beslissing

Eigenlijk is je bedrijf opstarten als afstudeerproject zeer interessant. Je krijgt gratis begeleiding van Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland, maar ook van je school zelf. Ook is alle tijd en moeite die je steekt in je afstudeerproject niet zomaar verloren. je eindigt uiteindelijk met je eigen onderneming.

Belangrijkste drempel?

Een zeer groot probleem als starter is het vinden van goede partners. Zeker als je productie in het buitenland laat doen is de juiste leverancier vinden cruciaal.

Over deze site 

Voka – Kamers van Koophandel Antwerpen, Kempen en Mechelen zetten met de steun van de provincie Antwerpen hun schouders onder het project ‘The Antwerp Entrepreneur Academy’ om zo ondernemerschap bij jongeren te inspireren en te stimuleren.

Durf! Spring! Onderneem!

Over ons Contact

Welke regio heeft jouw voorkeur?

Antwerpen Kempen Mechelen