VOKA

Appleberg

Biedt e-commerce diensten aan van A tot Z

Ontdek de verhalen van jonge starters & ondernemers

Wie?

Ruben Opheide (°9 mei 1990)

Wat?

Appleberg is een bedrijf dat e-commerce diensten aanbiedt van A tot Z. Dit kan gaan van de volledige order fulfilment, de logistieke backoffice van webwinkels, tot het beheren van domeinnamen, het bouwen van webwinkelinstallaties in Magento en de volledige SEO en SEA diensten.

Investeringen

Een logistiek bedrijf moet bij de start grote investeringen doen. Je moet op z'n minst een magazijn hebben met een aantal rekken om de goederen op te slaan. Ook heb je rollend materieel nodig om de goederen te verplaatsen in het magazijn, en te leveren. Dit brengt natuurlijk een enorme investering met zich mee en de grootste uitdaging is dan om genoeg funding te vinden om die investeringen waar te kunnen maken.

Belangrijkste mijlpaal?

De eerste paar klanten die Ruben heeft kunnen overtuigen om diensten bij hen af te nemen. Eenmaal je in de logistieke wereld wat naam krijgt, ben je vertrokken. De eerste klanten overtuigen terwijl je nog maar weinig referenties hebt, is het moeilijkste van allemaal.

Advies

Een webwinkel oprichten is de dag van vandaag simpeler dan ooit, maar deze succesvol maken is moeilijker dan ooit. Er zijn al enorm veel webwinkels op de markt, maar je moet concurrentieel kunnen blijven ten opzichte van andere, bestaande webwinkels. Hier komt een heel goede SEO en SEA bij kijken, plus heel veel commitment van de webwinkelier zelf. Als je al die factoren combineert, kan je nog succesvol zijn de dag van vandaag in e-commerce.

Website Appleberg

Over deze site 

Voka – Kamers van Koophandel Antwerpen, Kempen en Mechelen zetten met de steun van de provincie Antwerpen hun schouders onder het project ‘The Antwerp Entrepreneur Academy’ om zo ondernemerschap bij jongeren te inspireren en te stimuleren.

Durf! Spring! Onderneem!

Over ons Contact

Welke regio heeft jouw voorkeur?

Antwerpen Kempen Mechelen