VOKA

Antwerp Factory

Ontwerp en ontwikkeling voor digitale media.

Ontdek de verhalen van jonge starters & ondernemers

Wie?

Tim Van Ransbeeck, oud-student productontwikkeling aan de Artesis Hogeschool Antwerpen.

Wat?

Na zijn studies heeft Tim Van Ransbeeck besloten zijn grote passie na te leven: design en ontwikkeling van digitale media. Met Antwerp Factory ontwikkelt hij zowel minimalistische websites als complexe webapplicaties en ook print. Antwerp Factory onderscheidt zich zowel door high-end design als de hoge techniciteit van zijn producten. De concepten die ze ontwerpen zijn zeer gedetailleerd om merken ten volle in de kijker te plaatsen. Voor voorbeelden en meer informatie, kijk ook zeker op de website.

Hoe is de idee ontstaan?

Na een project waarbij hij trachtte merken te linken aan interessante mensen kreeg Tim meermaals de vraag om ook voor andere bedrijven enkele zaken technisch uit te werken en diverse services te leveren. Zo is de bal aan het rollen gegaan en heeft Tim zijn eigen onderneming opgestart.

Waarom ondernemen?

De vrijheid om een eigen werkschema te bepalen, en zo dus ook je eigen vrije tijd, is zeer leuk.

Over deze site 

Voka – Kamers van Koophandel Antwerpen, Kempen en Mechelen zetten met de steun van de provincie Antwerpen hun schouders onder het project ‘The Antwerp Entrepreneur Academy’ om zo ondernemerschap bij jongeren te inspireren en te stimuleren.

Durf! Spring! Onderneem!

Over ons Contact

Welke regio heeft jouw voorkeur?

Antwerpen Kempen Mechelen