VOKA

123OLIVE

Kwaliteitsvolle olijfolie

Ontdek de verhalen van jonge starters & ondernemers

Wie?

Fredrick Snoeck (°27 mei 1974) richtte samen met zijn collega-vennoot en zaakvoerder 123OLIVE op de markt.

Wat?

123OLIVE is een kwalitatieve olijfolie waarmee ze een oplossing willen bieden op twee problemen. Enerzijds de zoektocht van bedrijven naar een duurzaam bedrijfsgeschenk en anderzijds een antwoord op de vraag van de consument: 'Welke olijfolie moet ik nu waar voor gebruiken in de keuken?'.

Het project is er gekomen door enerzijds de ervaring die ze hebben gehad in bedrijven, KM0's en multinationals en anderzijds door marktonderzoek bij consumenten. Het idee zelf is ontstaan in het zuiden van Frankrijk onder een olijfboom met een heerlijk glas rosé.

Belangrijkste mijlpaal?

Er zijn meerdere belangrijke mijlpalen: het ondertekenen van de oprichtingsakte, de eerste grote investering, ...

Het belangrijkste voor Frederick was de eerste bestelbon van een klant, dat is toch een objectief teken dat uw klant bereid is om te betalen voor uw product waar u zo lang aan gewerkt hebt.

Advies

Als u 's morgens in de spiegel staat, uzelf recht in de ogen kijken en zeggen: 'Ik geef er weer een lap op!' Dit geeft u energie voor de rest van de dag.

Website 123OLIVE

Over deze site 

Voka – Kamers van Koophandel Antwerpen, Kempen en Mechelen zetten met de steun van de provincie Antwerpen hun schouders onder het project ‘The Antwerp Entrepreneur Academy’ om zo ondernemerschap bij jongeren te inspireren en te stimuleren.

Durf! Spring! Onderneem!

Over ons Contact

Welke regio heeft jouw voorkeur?

Antwerpen Kempen Mechelen